Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Juustosarvet

Gluteenittomat Juustosarvet

Gluteenittomat Juustosarvet

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

16

kpl
Kypsennysaika

10

minuuttia

Gluteenittomat juustosarvet maistuvat luonnollisesti parhailta heti tuoreeltaan! Juustosarvet ovat helppo vaihtoehto, kun haluat pöytään nopeasti suolaista tarjottavaa. 

Ainekset

Valmistus

  • Liuota sokeri, suola ja mausteet lämmitettyyn piimään.
  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja alusta niistä puolet nesteiden joukkoon.
  • Lisää rasva ja juustoraaste sekä loput jauhoista vähitellen.
  • Kohota puolisen tuntia lämpimässä paikassa.
  • Jaa taikina puoliksi ja kauli molemmista halkaisijaltaan noin 30 sentin kokoinen ympyrä.
  • Leikkaa ympyrä veitsellä tai taikinapyörällä kahdeksaan osaan.
  • Tässä vaiheessa voit kätkeä sarvien sisään haluamiasi lisukkeita.
  • Mielikuvitus on rajana.
  • Aloita rullaaminen leveästä päästä ja kääri sarvet napakasti, mutta älä ’venytä’ taikinaa.
  • Asettele pellille, voitele kananmunalla ja ripottele päälle vaikka unikon- tai seesaminsiemeniä makusi mukaan.
  • Juustosarvista tulee suht pieniä, mutta usein ne siten pysyvät paremmin kasasssa.
  • Paista 225 asteessa n. 10 minuuttia.
  • Sarvet ovat parhaita uunista tulleina. Itse raakapakastin puolet – tosin ilman täytteitä.
  • Hyvä vinkki moneen gluteenittomaan leivontaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.