Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton vadelma-ricotta kakku

Gluteeniton vadelma-ricotta kakku

Gluteeniton vadelma-ricotta kakku

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
5.0 keskiarvio 1 arvostelija
Annokset

6-8

palaa
Kypsennysaika

50

minuuttia

Herkullinen gluteeniton vadelma-ricotta kakku menee varmasti lempikakkujesi joukkoon. Ihanan mehevä pohja syntyy Viljatuotteen vaaleasta gluteenittomasta jauhoseoksesta.

Ainekset

Valmistus

  • Sulata voi. Vatkaa voisula, ricotta, kanamunat ja vaniljapaste keskenään.
  • Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet ricoottaseokseen ja sekoita taikina tasaiseksi.
  • Kääntele vadelmat taikinan joukkoon.
  • Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan (itse käytin halkaisijaltaan 20 cm vuokaa).
  • Paista 175 asteessa uunin keskitasolla noin 50 minuuttia.
  • Gluteeniton vadelma-ricotta kakku on valmis nautittavaksi hieman jäähdyttyään.
  • Halutessasi voit koristella kakun ripottelemalla tomusokeria pinnalle.

    Ina Elevant | Gluteenitonta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.