Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Raparperikeikauskakku

Gluteeniton Raparperikeikauskakku

Gluteeniton Raparperikeikauskakku

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12

kpl
Kypsennysaika

40

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Täyte
  • Sulata 50 g voita / marg.
  • Sekoita jäähtynyt voisula /marg.sula ja fariinisokeri ja levitä seos vuoan esim. tasapohjaisen kakkuvuoan / irtopohjavuoan pohjalle.
  • Kuori ja pilko raparperit ja ripottele ne vuokaan.
  • Taikina
  • Vaahdota rasva ja sokeri.
  • Lisää vaahtoon huoneenlämpöiset kananmunat yksitellen vatkaten.
  • Sekoita keskenään vaalea jauhoseos / pullajauhoseos, leivinjauhe ja vanilliinisokeri.
  • Lisää jauhoseos taikinaan ja levitä raparperikerroksen päälle.
  • Paista kakkua 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla 40-50 min.
  • Jos käytät irtopohjavuokaa, laita uunin pohjalle leivinpaperi, rasvaa tippuu.
  • Kumoa kakku tarjoiluvadille jäähtyneenä.
  • Tarjoa esim. vaahdotetun vaniljakastikkeen kanssa.

    © Sari Karjalainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.