Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Puolukka-murupiirakka

Gluteeniton Puolukka-murupiirakka

Gluteeniton Puolukka-murupiirakka

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

1

pellillinen
Kypsennysaika

30

minuuttia

Gluteeniton puolukka-murupiirakka on nopea ja helppo valmistaa! Tarjoile piirakka vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa. Ohjeesta tulee uunipellillinen, puolita piirakkavuokaan.

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon margariini.
  • Nypi taikina murumaiseksi.
  • Nosta taikinasta kolmasosa toiseen kulhoon.
  • Lisää suurempaan taikinaan muna ja piimä.
  • Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle.
  • Ripottele taikinan päälle ensin puolukat ja sitten muruseos.
  • Paista 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.