Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Punaviinimarjatorttu

Gluteeniton Punaviinimarjatorttu

Gluteeniton Punaviinimarjatorttu

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12

kpl
Kypsennysaika

15

minuuttia

Ainekset

  • 2 kananmunaa

  • 1 dl sokeria

  • 1,25 dl Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta / Vaaleaa jauhoseosta

  • 1 tl vaniljasokeria

  • 1 tl leivinjauhetta

  • 2 rkl kiehuvaa vettä

  • Kostutus
  • sitruunamehua

  • vettä

  • sokeria

  • Vanilija-voikiisseli
  • 150 g voita

  • 1,5 dl maitoa

  • 3 tl perunajauhoa / maissitärkkelystä

  • 1 rkl vaniljasokeria

  • 2 rkl sokeria

  • Päälle
  • Punaviinimarjoja

Valmistus

  • Vatkaa munat ja sokeri kunnolla vaahdoksi.
  • Lisää vähän kerrallaan kiehuvaa vettä ja lopuksi varovasti käännellen siivilöity jauhoseos, jonka sekaan on sekoitettu leivinjauhe ja vaniljasokeri.
  • Kaada taikina torttuvuokaa.
  • Paista 200 asteessa 15-20 min.
  • Kumoa kypsä torttupohja jäähtyneenä.
  • Vanilija-voikiisseli
  • Laita kattilaan voi pieninä paloina, maito ja perunajauho.
  • Kuumenna sekoittaen kunnes sakenee.
  • Mausta vaniljasokerilla ja sokerilla.
  • Kaada jäähtynyt kiisseli hyvin kostutetun tortun päälle ja koristele punaviinimarjoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.