Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton punajuuri-tattaririsotto

Gluteeniton punajuuri-tattaririsotto

Gluteeniton punajuuri-tattaririsotto

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta

Kokeile jotain uutta ja ihastu! Gluteeniton punajuuri-tattaririsotto on ravintorikas korvike perinteiselle riisirisotolle!

Ainekset

  • 3,5 dl Virtasalmen Viljatuote gluteeniton tattarisuurimo

  • 1 rkl oliiviöljyä (esim. garlic infused olive oil sopii hyvin)

  • 2 raastettua punajuurta

  • 6 dl kasvislientä

  • 2 rkl sitruunamehua

  • 1 tl oreganoa

  • 1 rkl tuoretta timjamia

  • 1 dl Parmesaania

  • ripaus suolaa ja pippuria

  • + tarjoile esimerkiksi paistetun vuohenjuuston tai herkkusienien kanssa

Valmistus

  • Huuhtele tattarisuurimot ja paista pannulla oliiviöljyn kanssa muutama minuutti.
  • Lisää kasvisliemi ja raastettu punajuuri ja kiehauta. Paista miedolla lämmöllä noin 20 min kunnes neste imeytynyt.
  • Lisää sitruunan mehu, oregano ja timjami ja sekoita. Kääntele joukoon myös Parmesaani ja sekoita kunnes juusto on sulanut. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.
  • Tarjoa Gluteeniton punajuuri-tattaririsotto esim. paistetun vuohenjuuston tai herkkusienien kanssa

    Selma Mönkäre | FitFoodieSelma 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.