Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Pinaatti-fetapiirakka

Gluteeniton Pinaatti-fetapiirakka

Gluteeniton Pinaatti-fetapiirakka

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
4.0 keskiarvio 3 arvostelijalta
Annokset

12

kpl
Kypsennysaika

20

minuuttia

Ainekset

  • Pohja
  • 100 g maustamatonta tuorejuustoa

  • 100 g voita

  • 3 dl Virtasalmen Viljatuoteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta

  • 1 tl leivinjauhetta

  • Täyte
  • 150 g tuoretta pinaattia

  • 3 kananmunaa

  • 2,5 dl ruokakermaa

  • 3 valkosipulin kynttä murskattuna

  • 200 g fetajuustoa kuutioina

  • ripaus pippuriseosta

  • 2 tl yrttiseosta

  • Päälle
  • 100 g juustoraastetta

  • kirsikkatomaatteja

Valmistus

  • Pohja
  • Sekoita tuorejuusto, pehmeä voi ja jauhoseos (johon lisätty leivinjauhe) keskenään.
  • Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan.
  • Täyte
  • Levitä pohjan päälle fetakuutiot. Pilko pinaatti veitsellä.
  • Sekoita munat, ruokakerma ja mausteet, lisää pilkottu pinaatti sekaan.
  • Kaada seos pohjan ja fetajuustokuutioiden päälle.
  • Pinnalle
  • Koristele pinta kirsikkatomaateilla, levitä pinnalle juustoraaste.
  • Paista 225-asteisessa uunissa reilut 20 min.

    © Tiina Kervinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.