Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Pellavarouherieska

Gluteeniton Pellavarouherieska

Gluteeniton Pellavarouherieska

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

1

pellillinen
Kypsennysaika

30

minuuttia

Gluteeniton pellavarouherieska on maukas ja täyttävä välipala. Rieska on myös helppo valmistaa. Ohjeen mukaisesta annoksesta tulee uunipellillinen rieskaa. Kokeile ja ihastu sinäkin!

Valmistus

  • Sekoita pellavarouhe 4 dl:aan piimää ja liota puoli tuntia.
  • Lisää loppu piimä ja muut aineet.
  • Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle.
  • Paista 250 asteessa puolisen tuntia.
  • Gluteeniton pellavarouherieska on parhaimmillaan hieman jäähtyneenä. Voit myös pakastaa rieskan tuoreena ja nauttia myöhemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.