Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Pääsiäiskääretorttu

Gluteeniton Pääsiäiskääretorttu

Gluteeniton Pääsiäiskääretorttu

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta

Pääsiäispöytään sopiva kääretorttu saa raikasta keväistä makua sitruunamehusta ja sitruunankuoriraasteesta. Koristele näyttävästi kermavaahdolla ja pääsiäiskarkeilla!

Ainekset

Valmistus

  • Vaahdota munat ja sokeri kulhossa. Raasta sitruunan kuori joukkoon.
  • Sekoita kuivat aineet kulhossa
  • Kääntele jauhot muna-sokerivaahtoon.
  • Kaada seos tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle.
  • Paista torttua 7-10 minuuttia 225 asteisessa uunissa.
  • Rullaa torttu leivinpaperin sisään, kun pohja on hieman jäähtynyt mutta edelleen lämmin.
  • Yhdistä kulhossa kuohukerma ja vaniljasokeri. Vaahdota.
  • Sekoita kermavaahdon joukkoon mascarpone, sitruunamehu, sitruunankuoriraaste ja tomusokeri.
  • Kostuta pohja esim. sitruuna-vesiseoksella.
  • Levitä täyte tasaisesti pohjan päälle.
  • Kääri tiukasti ja siirrä jääkaappiin jähmettymään.
  • Koristele esim. kermavaahdolla ja pääsiäiskarkeilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.