Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Kulhokakku

Gluteeniton Kulhokakku

Gluteeniton Kulhokakku

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

8

minuuttia

Gluteeniton Kulhokakku on kuin perinteinen kakku, mutta se kasataan kulhoon. Voit kasata kakun isoon kulhoon vapaasti tarjolle tai tehdä tarjoiluvalmiit annokset pieniin kulhoihin. Kokeile ja ihasti sinäkin!

Ainekset

  • Pohja
  • 1,5 dl sokeria

  • 4 kananmunaa

  • 1,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta

  • 1 rkl kaakaojauhetta

  • 1 tl leivinjauhetta

  • Täyte
  • 4 dl vispikermaa

  • 1 rs maustamatonta tuorejuustoa

  • 1 prk maitorahkaa

  • 2 rkl sokeria

  • 1 tl vaniljasokeria (+ jokunen tippa vaniljauutetta)

  • 130 g valkosuklaata TAI 70 g valkosuklaata ja 70 g tummaa suklaata

Valmistus

  • Vaahdota kananmunat ja sokeri.
  • Lisää keskenään sekoitettu pullajauhoseos ja leivinjauhe.
  • Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita toiseen osaan kaakaojauhe.
  • Kaada taikinoita vuorotellen leivinpaperin päälle osioina.
  • Paista 200-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia.
  • Kakkupohjaa kannattaa hieman kostuttaa kakun kokoamisvaiheessa esimerkiksi maito + vaniljasokeri-seoksella
  • Täyte
  • Vatkaa vispikerma ja yhdistä siihen tuorejuusto, rahka, sokeria ja mausteet.
  • Sulata suklaa ja lisää joukkoon tai jaa täyte kahteen osaan ja sekoita toiseen valkosuklaa ja toiseen tumma suklaa.
  • Kokoaminen
  • Revi kakkupohja paloiksi ja perkaa mansikat.
  • Kokoa gluteeniton kulhokakku latomalla vuorotellen vuokaan kakkupaloja, täytteitä ja mansikoita sekä mustikoita.
  • Sulata lopuksi hieman tummaa suklaata ja valuta lusikan avulla raidoiksi kakun päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.