Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Kasvisgratiini

Gluteeniton Kasvisgratiini

Gluteeniton Kasvisgratiini

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta

Ainekset

Valmistus

  • Huuhtele ja pilko sopiva määrä kukka- ja parsakaalia.
  • Keitä lähes kypsäksi suolalla maustetussa vedessä (pieni määrä vettä kattilan pohjalla riittää, koska päällimmäiset kypsyvät höyryssä. Kannattaa kuitenkin käännellä kattilassa, jotta kypsyvät yhtä paljon)
  • Valuta ja kaada uunivuokaan.
  • Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  • Kastike
  • Sulata voi kattilassa ja kaada joukkoon jauhot.
  • Kypsennä jauhoja hetki ja lisää sitten pienissä erissä maitoa vispilällä sekoittaen.
  • Tarkkaile maidon määrää. Kastike suurustuu pikku hiljaa.
  • Lisää juustoraaste tai sulatejuusto ja sekoita kunnes juusto sulaa joukkoon
  • Mausta suolalla ja kuivatulla rakuunalla
  • Kaada kastike kaalien päälle uunivuokaa ja paista noin 15 minuuttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.