Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton kardemummakuivakakku

Gluteeniton kardemummakuivakakku

Gluteeniton kardemummakuivakakku

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
4.6 keskiarvio 30 arvostelijalta
Annokset

15

kpl
Kypsennysaika

40

minuuttia

Gluteeniton kardemummakuivakakku on perinteinen kuivakakku kardemumman maussa! Tämä pehmeä kuivakakku leivotaan meidän uutuustuotteesta Gluteenittomasta Durrajauhoseoksesta.

Ainekset

Valmistus

  • Riko munien rakenne puuhaarukalla vatkaten. Lisää sulatettu, jäähdytetty rasva, sokeri ja kardemumma. Lisää maito tai kerma vuorotellen leivinjauhe-jauhoseoksen kanssa.
  • Kaada taikina voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 40 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ennen kuin kumoat sen tarjoilualustalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.