Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton ja vegaaninen mansikkalevykakku

Gluteeniton ja vegaaninen mansikkalevykakku

Gluteeniton ja vegaaninen mansikkalevykakku

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

20

minuuttia



Gluteeniton ja vegaaninen mansikkalevykakku on helppo valmistaa vaikka mökillä! Täydellinen mansikkakauden herkku! Katso leivontavideo tästä

Ainekset

Valmistus

  • Lämmitä uuni 200-asteeseen. Laita leivinpaperi uunipellin päälle. Pilko mansikat pieniksi paloiksi. Sekoita kaikki kuivat aineet yhteen: jauhot, sokerit, leivinjauhe ja suola. Sekoita kuivien aineiden joukkoon nesteet: kaurajuoma, kauravälipala tai soijajogurtti ja öljy. Sekoita lopuksi joukkoon pilkotut mansikat kevyesti käännellen. Kaada taikina leivinpaperin päälle ja levitä tasaiseksi. Levykakku ei ole ihan koko leivinpaperin kokoinen, noin 3/4 leivinpaperista. Jos teet kakusta suuremman (eli myös ohuemman) tarkista paistoaika 10 -15 minuutin kohdalla. Paista kakkua 20-25 minuuttia tai kunnes tikkutesti on puhdas.
  • Sekoita mansikat soseeksi tehosekoittimella. Vaahdota kauravispi ja kääntele lusikalla joukkoon mansikkasose ja sokerit. Levitä mansikkavaahto jäähtyneen levykakkupohjan päälle ja koristele mansikoilla. Gluteeniton ja vegaaninen mansikkalevykakku on valmis nautittavaksi!

    Tiina Strandberg | My Berry Forest 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.