Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Hawaijin Pata- Piirakka

Gluteeniton Hawaijin Pata- Piirakka

Gluteeniton Hawaijin Pata- Piirakka

Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12

kpl
Kypsennysaika

40

minuuttia

Ainekset

  • Pohja
  • 100 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia

  • 2 dl juustoraastetta

  • 2 dl Virtasalmen Viljatuoteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta

  • 0,5 tl suolaa

  • Täyte
  • 5 dl vettä

  • 1 prk (400 g) tomaattimurskaa

  • 1 pss (195 g) Jalostajan Hawaijin pata- aineksia

  • 3 tl Sweet Chili -dippimaustetta

  • 300 g jauhelihaa tai pilkottuja jauhelihapihvejä tai lihapullia

  • Pinnalle juustoa siivuina

Valmistus

  • Pohja
  • Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  • Nypi pohjan ainekset tasaiseksi massaksi ja levitä massa piirakkavuoan pohjalle ja reunoille (halk noin 24 cm).
  • Esipaista pohjaa noin 10 minuuttia ennen täytteen lisäämistä.
  • Täyte
  • Ruskista jauheliha tai pilko jauhelihapihvit/lihapullat pieniksi.
  • Laita kattilaan 5 dl vettä ja keitä. Kun vesi alkaa kiehua lisää tomaattimurska, pata-ainekset ja dippimauste.
  • Keitä noin 15 minuuttia ja lisää jauheliha tai pihvit/pullat sekaan.
  • Levitä täyte pohjan päälle ja lisää pinnalle juustosiivuja.
  • Paista uunin alatasolla noin 30 minuuttia kunnes juuston pinta on kauniin kullanruskea.
  • Anna jäähtyä hetki ja tarjoa esim. salaatin kera.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.