Etusivu » Gluteeniton Tumma TEF - täysjyväjauho » Gluteeniton Tumma Täytekakkupohja
Gluteeniton Tumma Täytekakkupohja
Resepti julkaistu
Gluteeniton Tumma Täytekakkupohja
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Kypsennysaika
30
minuuttiaGluteeniton tumma täytekakkupohja saa ihanasti väriä ja pähkinäistä makua Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomasta Teff-jauhosta. Kokeile ja ihastu sinäkin!
Ainekset
4 kananmunaa
2 dl intiaanisokeria (tai 1½ dl sokeria)
1,75 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa Teff-jauhoa
(1 tl leivinjauhetta)
Valmistus
- Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi, lisää jauhot ja kaada voideltuun vuokaan.
- Paista kakkua 175 asteisessa uunissa 30–35 minuuttia.
- Gluteeniton tumma täytekakkupohja on väriltään suklaanruskea ja se maistuu hienokseltaan pähkinäiseltä.
- Kakkupohja sopii loistavasti esimerkiksi erilaisten suklaakakkujen tai värikkäiden marjakakkujen pohjaksi. Voit myös pakastaa kakkupohjan tuoreena ja täyttää myöhemmin. Varaa tällöin sulatukseen useampi tunti.