Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Makeat leivonnaiset » Keksit ja pikkuleivät » Wilhelmiina-keksit Durrajauhoseoksella

Wilhelmiina-keksit Durrajauhoseoksella

Wilhelmiina-keksit Durrajauhoseoksella

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
4.1 keskiarvio 10 arvostelijalta
Annosta

30 – 40

annosta
Kypsennysaika

15

minuuttia

Ainekset

  • 200 g voita

  • 2 dl sokeria (tai 1dl tavallista sokeria ja 1dl fariinisokeria)

  • 2 rkl siirappia (tumma)

  • 1 kpl kananmunan keltuainen

  • 5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Durrajauhoseosta

  • 1 rkl vaniljasokeria

  • 2 tl soodaa

Valmistus

  • Vaahdota huoneenlämpöinen voi, sokerit ja siirappi. Vatkaa kananmunan keltuainen hyvin joukkoon.
  • Sekoita keskenään kuivat aineet ja sekoita nopeasti murumaiseksi taikinaksi.
  • Muotoile taikinasta hyvin jauhotetuin käsin leivinpaperin päälle uunipellille tankoja (halkaisijaltaan n. 2 cm). Jätä tankojen väliin reilusti leviämisvaraa. Taikinasta tulee yhteensä 4-6 tankoa.
  • Paista tankoja 175 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia. Varo, että tangot eivät pala.
  • Leikkaa tangot paloiksi lämpiminä. Voit leikata joko suoria tai hieman viistoja paloja.
  • Anna jäähtyä kokonaan ennen tarjoilua, jolloin ne pysyvät hyvin kasassa. Säilytä kannellisessa rasiassa.

7 Kommenttia

  1. Tein tänään Wilhelmiinoja, todella hyviä , helppoja tehdä, kiitos hyvästä reseptistä.Durra jauho on parasta🎂🧁

  2. Onnistuivat hyvin ja tuli tosi hyviä, levisivät niin, että täyttivät koko pellin. Mutta sai hyvin leikattua vinot, kauniit Wilhelmiinat, eli koko pellillisen herkkua! Iso suositus!

  3. I’d love to make this but I don’t know the ingredients formula.

    Can someone explain in details please ?

    Thank you

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.