Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Suolaiset leivonnaiset » Gluteenittomat perunapiirakat

Gluteenittomat perunapiirakat

Gluteenittomat perunapiirakat

Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

15

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Kuoritaikina
  • Valmista kuoritaikina sekoittamalla kylmään veteen muut ainekset puuhaarukalla.
  • Sekoita taikina sileäksi ja kiinteäksi.
  • Ripottele pöydälle jauhoja ja kauli taikinasta noin 0,5 cm paksuinen levy.
  • Painele taikinasta juomalasin reunalla pyörylöitä.
  • Kauli pyörylät ohuiksi ja lado ne päällekkäin kelmun alle.
  • Laita jauhoja kuorien väliin etteivät tartu yhteen.
  • Ota kuoret muutama kerrallaan pöydälle, levitä keskelle täytettä noin 1 cm paksuinen kerros.
  • Käännä vastakkaiset reunat täytteen päälle ja rypytä. Paista 275-300 asteessa noin 15 min.
  • Täyte
  • Kuori, pilko ja keitä perunat pehmeiksi.
  • Soseuta ja lisää maito, mausteet ja voi.
  • Muusi saa olla hieman löysempää kun ruokana.
  • Lisää kananmuna jäähtyneeseen muusiin.
  • Voitelu
  • Voitele paiston jälkeen sulatetulla voin ja veden seoksella.
  • Tarjoa munavoin kera.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.