Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Suolaiset leivonnaiset » Gluteeniton Nokkossiemennäkkäri

Gluteeniton Nokkossiemennäkkäri

Gluteeniton Nokkossiemennäkkäri

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

1

tunti 

Tämä gluteeniton nokkossiemennäkkäri herkku sopii täydellisesti kaikkeen naposteluun! Kaveriksi keiton kanssa, evääksi tien päälle tai vaikka sipsin korvikkeeksi! Kurkkaa myös nokkossiemennäkkärin kaveriksi suunniteltu raikas dippi.

Ainekset

  • 3,5 dl Virtasalmen VIljatuotteen Gluteenitonta Nokkossiemennäkkärijauhoseosta

  • 2,5 dl kiehuvaa vettä

  • 0,5 dl öljyä

  • sormisuolaa (päälle)

Valmistus

  • Seoita tasaiseksi massaksi ja kaada leivinpaperin päälle pellille.
  • Taputtele tasaiseksi levyksi (voit laittaa käden muovipussin sisälle, käyttää nuolijaa tai leivittää toisen leivinpaperin avulla, jotta taikina ei tartu)
  • Ripottele pinnalle sormisuolaa.
  • Paista 150 asteessa noin tunti.
  • Jäähdytä ja katko gluteeniton nokkossiemennäkkäri paloiksi. Jos haluat tarkkoja paloja, leikkaa tai rullaa pizzaleikkurilla taikina ennen uuniin laittamista. Näin palat irtoavat siistimmin toisistaan näkkärin jäähdyttyä.

2 Kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.