Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Makeat leivonnaiset » Gluteenittomat tattarilastut

Gluteenittomat tattarilastut

Gluteenittomat tattarilastut

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta

Tällä reseptillä teet tattarilastuja n. 24 kpl.

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää sulatettu voi ja kananmuna. Ota taikinasta lusikalla nokareita leivinpaperin päälle. Muista jättää leviämisvara. Paista 200 asteessa n. 7 minuuttia kunnes reunat alkavat saamaan kullanruskeaa väriä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.