Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Makeat leivonnaiset » Gluteenittomat pullaviinerit

Gluteenittomat pullaviinerit

Gluteenittomat pullaviinerit

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta

Nämä gluteenittomat kahvipöydän herkut valmistuvat helposti Viljatuotteen Gluteenittomasta Pullajauhoseoksesta. Valmista ensin juuritaikina hetkeksi tekeytymään, sekoita sitten mukaan kuivat ainekset, leivo heti ja kohota. Vadelmamarmeladi, vaniljakreemi ja sokerinauhat viimeistelevät maun ja ulkoasun.

Juuren ainekset

Valmistus

  • Sekoita hiiva ja kädenlämpöinen maito. Lisää sokeri ja Pullajauhoseos.
  • Anna olla lämpimässä paikassa n. 10 minuuttia (tai kunnes kuplii).
  • Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kananmuna ja kuivat aineet taikinajuureen. Lisää pehmeä voi. Vaivaa taikinaa voimakkaasti käsin tai konetta/sähkövatkainta käyttäen.
  • Leivo gluteeniton pullataikina heti pikkupulliksi ja paina lasilla kuoppa keskelle.
  • Kohota leivinpaperin päällä pellillä noin puolen tunnin ajan.
  • Syvennä kuoppia tarvittaessa lasilla ja voitele pullat kananmunalla. Annostele kuoppaan puolet kreemiä ja puolet marmeladia.
  • Paista 225 asteisessa uunissa noin 10 min.
  • Sekoita tomusokeri ja vesi niin, että kuorrutteesta tulee melko paksua. Pursota hetken viilenneiden pullien päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.