Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Makeat leivonnaiset » Gluteeniton Banaanikakku
Gluteeniton Banaanikakku
Julkaistu
Gluteeniton Banaanikakku
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
25
kplKypsennysaika
50
minuuttiaTämä herkullinen gluteeniton banaanikakku on myös maidoton. Virtasalmen Viljatuotteen rouheisesta jauhoseoksesta saat uutta ilmettä kakkuun, mutta jos haluat perinteisemmän kakun, käytä vaaleaa jauhoseosta.
Ainekset
150 g maidotonta margariinia
2,5 dl sokeria
2 munaa
4,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa tai Rouheista Gluteenitonta Jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl suolaa
1 tl inkivääriä (tai kanelia)
1 tl neilikkaa (tai kardemummaa)
2 tl kanelia
3 banaania
Valmistus
- Vaahdota sokeri ja margariini.
- Lisää munat hyvin sekoittaen.
- Lisää keskenään sekoitetut kuiva-aineet vuorotellen murskatun banaanin kanssa.
- Paista jauhotetussa kakkuvuoassa
- 170-asteisessa uunissa 50–60 minuuttia.
- Gluteeniton banaanikakku on parhaimmillaan hieman jäähtyneenä.
2dl bakpulver???? Aika paljon!?
Ja, teelusikallinen, suomeksi tl on = tsk ruotsiksi.
På svenska heter det mjölmix inte pure’! (pure’ = sose suomeksi) vai löytyykö teiltä joku sose-jauho-tuote?
Moikka Elisabet,
Ruotsinkieliset kotisivumme ovat vielä työn alla, joten resepteistä löytyy useampi virhe. Korjaamme näitä parhaillaan! Leivinjauhetta tulee tähän kakkuun 2 tl. Pahoittelut näistä virheistä!