Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Makeat leivonnaiset » Gluteeniton Banaanikakku

Gluteeniton Banaanikakku

Gluteeniton Banaanikakku

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
4.0 keskiarvio 3 arvostelijalta
Annokset

25

kpl
Kypsennysaika

50

minuuttia

Tämä herkullinen gluteeniton banaanikakku on myös maidoton. Virtasalmen Viljatuotteen rouheisesta jauhoseoksesta saat uutta ilmettä kakkuun, mutta jos haluat perinteisemmän kakun, käytä vaaleaa jauhoseosta.

Ainekset

Valmistus

  • Vaahdota sokeri ja margariini.
  • Lisää munat hyvin sekoittaen.
  • Lisää keskenään sekoitetut kuiva-aineet vuorotellen murskatun banaanin kanssa.
  • Paista jauhotetussa kakkuvuoassa
  • 170-asteisessa uunissa 50–60 minuuttia.
  • Gluteeniton banaanikakku on parhaimmillaan hieman jäähtyneenä.

2 Kommenttia

  1. 2dl bakpulver???? Aika paljon!?
    Ja, teelusikallinen, suomeksi tl on = tsk ruotsiksi.
    På svenska heter det mjölmix inte pure’! (pure’ = sose suomeksi) vai löytyykö teiltä joku sose-jauho-tuote?

    1. Moikka Elisabet,

      Ruotsinkieliset kotisivumme ovat vielä työn alla, joten resepteistä löytyy useampi virhe. Korjaamme näitä parhaillaan! Leivinjauhetta tulee tähän kakkuun 2 tl. Pahoittelut näistä virheistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.