Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Joulumuorin Herkkukakku

Gluteeniton Joulumuorin Herkkukakku

Gluteeniton Joulumuorin Herkkukakku

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta

Gluteeniton Joulumuorin herkkukakku on mausteinen ja mehevä. Maistuu varmasti myös Joulupukille!

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita kaikki hyvin sekaisin ja paista voidellussa ja jauhotetussa 1,8l kahvikakkuvuoassa tai kahdessa pienemmässä 7,5 dl vuoissa.
  • Uunin pohjalla ritilän päällä 175 C pienempiä vuokia paistoin 30min, 1,8l vuokaa täytyy paistaa n. 40 min-1 h (kokeile tikulla paistoajan loppupuolella, koska on valmista).
  • Jäähdytä kunnolla ennen kuin kumoat kakut.
  • Jouluinen gluteeniton Joulumuorin herkkukakku maistuu myös Joulupukille.

    Marika Kaila | Ranteita myöten taikinasa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.