Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat vegaaniset donitsit

Gluteenittomat vegaaniset donitsit

Gluteenittomat vegaaniset donitsit

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

12

minuuttia

Gluteenittomat ja vegaaniset donitsit vapuksi helposti uunissa!

Ainekset

Valmistus

  • Lämmitä uuni 200 asteeseen. Voitele donitsipelti. Sekoita kuivat aineet. Sekoita yhteen kaurajuoma ja maidoton jogurtti. Lämmitä 42 asteeseen.
  • Sekoita kaurajuoma-jogurttiseos kuivien aineiden joukkoon. Lisää öljy. Sekoita kevyesti yhteen. Peitä taikinakulho ja anna taikinan kohota lämpimässä paikassa n. 30-40 minuuttia.
  • Jos taikina tarttuu käsiin, ripottele joukkoon pullajauhoseosta. Pursota taikina donitsivuoan koloihin. Paista 200-asteessa n. 12-15 minuuttia. Anna jäähtyä hetken ja kumoa donitsit vuoasta. Dippaa gluteenittomat ja vegaaniset donitsit öljyyn ja sokeriin.

    Tiina Strandberg | My Berry Forest 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.