Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Vadelmaiset Kerrosleivät

Gluteenittomat Vadelmaiset Kerrosleivät

Gluteenittomat Vadelmaiset Kerrosleivät

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

12

minuuttia

Noin 45 keksiä. Gluteeniton ja maidoton

Ainekset

Valmistus

  • Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri.
  • Sekoita jauhot huolellisesti ja lisää rasva-sokeriseokseen.
  • Sekoita joukkoon kananmuna.
  • Pursota taikinasta pikkuleipiä ja paista ne 175-asteisessa uunissa hyvin vaalean ruskeiksi eli noin 12 minuuttia.
  • Anna jäähtyä
  • Levitä pikkuleipien pohjapuolelle vadelmahilloa ja paina varovasti toinen pikkuleipä kanneksi.
  • Koriste siivilöimällä päälle tomusokeria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.