Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat tattari-pellavansiemen sämpylät

Gluteenittomat tattari-pellavansiemen sämpylät

Gluteenittomat tattari-pellavansiemen sämpylät

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12

kpl
Kypsennysaika

15

minuuttia

Gluteenittomat tattari-pellavansiemen sämpylät ovat täynnä kuitua ja proteiinia! Nämä pehmeät sämpylät ovat täydellinen startti päivään.

Ainekset

Valmistus

  • Lämmitä vesi mikrossa 42 asteiseksi (tai mitä kuivahiiva pussissa lukee). Sekoita hiiva veden joukkoon. Lisää oliiviöljy, vaahterasiirappi ja suola ja sekoita. Sekoita joukkoon psyllium. Lisää tattarihiutaleet ja sekoita. Anna seistä 5-10 minuuttia. Lisää jauhot ja sekoita sähkövatkaimella 5 minuuttia.
  • Lusikoi noin 2-3 ruokalusikallista taikinaa per sämpylä leivinpaperilla vuoratulle pellille. Ripottele päälle seesaminsiemeniä. Anna sämpylöiden nousta 20-30 minuuttia. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
  • Gluteenittomat tattari-pellavansiemen sämpylät ovat parhaimmillaan uunituoreina. Halutessasi voit myös pakastaa sämpylät tuoreena ja lämmittää niitä syötäväksi tarpeen mukaan.

    Selma Mönkäre | FitFoodieSelma 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.