Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Suklaiset Uunidonitsit

Gluteenittomat Suklaiset Uunidonitsit

Gluteenittomat Suklaiset Uunidonitsit

Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

7

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Pohja
  • Pilko suklaa veitsellä pieneksi silpuksi.
  • Sekoita öljy, vissy, kananmuna ja sokeri kulhossa.
  • Sekoita kuivat aineet keskenään sekä suklaarouhe ja lisää taikinaan.
  • Sekoita taikina sekaisin.
  • Lusikoi taikina pursotuspussiin tai pakastepussiin, josta leikkaat kulman auki.
  • Voitele donitsipelti.
  • Pursota taikinaa donitsipellin koloihin noin puoliväliin asti.
  • Paista uunissa 200 asteessa noin 7 minuuttia.
  • Pinta saa jäädä vaaleaksi.
  • Täyte
  • Sulata kuorrutusta varten suklaa pursotus- tai pakastuspussissa mikrossa tai vesihauteessa.
  • Leikkaa pieni aukko kulmaan ja purstota donitsien päälle ja koristele halutessasi nonparelleilla.
  • Nonparelleissa pitää muistaa, että lähestulkoon kaikki niistä taitavat sisältää puhdistettua vehnätärkkelystä, joka ei sovi kaikille gluteenittomille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.