Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Sämpylät

Gluteenittomat Sämpylät

Gluteenittomat Sämpylät

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

35

kpl
Kypsennysaika

20

minuuttia

Maidottomat Gluteenittomat Sämpylät vievät kielesi mennessään. Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomalla Rouheisella jauhoseoksella saat sämpylöistä pehmeitä ja kuitupitoisia.

Ainekset

Valmistus

  • Liuota hiiva lämpimään veteen.
  • Lisää siirappi ja kuiva-aineet.
  • Sekoita ja anna kohota 20–30 minuuttia.
  • Lisää taikinaan suola, rypsiöljy, porkkanaraaste ja jauhoseos.
  • Alusta taikina hyvin ja leivo heti sämpylöiksi.
  • Kohota lämpimässä paikassa.
  • Voitele sämpylät vesi–siirappiseoksella ja ripottele päälle kaurahiutaleita.
  • Paista 250-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  • Gluteenittomat sämpylät ovat parhaimmillaan hieman jäähtyneinä

3 Kommenttia

  1. Reseptissä olevalla jauhomäärällä minun taikinastani tuli aivan liian löysää leivottavaksi. Se oli kuin puuroa. Jouduin lisäämään reilusti jauhoja, jotta taikinasta pystyi leipomaan sämpylöitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.