Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Runebergintortut

Gluteenittomat Runebergintortut

Gluteenittomat Runebergintortut

Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

18

kpl
Kypsennysaika

15

minuuttia

Gluteenittomat Runebergintortut kuuluvat helmikuun kestosuosikkeihin. Virtasalmen Viljatuotteen tattarirouhe antaa sopivasti purutuntumaa torttuihin.

Ainekset

Valmistus

  • Vaahdota pehmeä voi ja sokeri.
  • Lisää munat ja keskenään sekoitetut kuivataineet.
  • Munien lisäämisen välissä aina pari lusikallista jauhoja ja lopuksi kaikki jauhot.
  • Karvasmanteliaromeja on eri vahvuisia ja kannattaakin maistaa taikinaa samalla kun sitä lisää.
  • Jaa taikina 18 muffinivuokaan ja paista 200 asteessa (leivinuuni) noin 15 minuuttia.
  • Anna torttujen jäähtyä.
  • Kostuta hieman rommi-vesiseoksella.
  • Koristele gluteenittomat Runebergintortut lusikallisella vadelmamarmeladia ja tomusokeri-vesikuorrutteella.

    Kirsi Epäilys | Villa Kanervan Leivinuuni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.