Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Perunarieskat (lepuskat)

Gluteenittomat Perunarieskat (lepuskat)

Gluteenittomat Perunarieskat (lepuskat)

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

12

minuuttia

Gluteenittomat perunarieskat eli lepuskat valmistuvat helposti Viljatuotteen tummasta täysjyväriisijauhosta ja kauraleseistä. Kokeile ja ihastu!

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita jäähtyneeseen perunamuusiin kananmuna, rypsiöljy, suola, kauralese, ja tumma riisijauho.
  • Nosta lusikalla taikinapalloja leivinpaperin päälle uunipellille.
  • Taputtele taikinasta jauhotetuin sormin ohuiksi pöyreiksi levyiksi.
  • Voitele pinta kananmunalla ja sirottele päälle pellavan- tai seesaminsiemeniä.
  • Pistele gluteenittomat perunarieskat haarukalla.
  • Paista 250 asteessa 12-15 minuuttia.
  • Lepuskat ovat parhaimmillaan hieman jäähtyneinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.