Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Maissiletut

Gluteenittomat Maissiletut

Gluteenittomat Maissiletut

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
5.0 keskiarvio 2 arvostelijalta
Annokset

4

hengelle

Gluteenittomat maissiletut sopivat nautittavaksi niin suolaisen kuin makeankin täytteen kanssa. Halutessasi voit koota letuista myös maittavan kerroskakun. Taikinasta tulee annoksia 4 hengelle.

Valmistus

  • Vatkaa muna ja maito.
  • Jauhot, sokeri ja suola sekoitetaan joukkoon.
  • Taikinaa vatkataan kunnes siitä ei ole möykkyjä.
  • Pannu lämmitetään ja voidellaan rasvalla.
  • Taikinaa kaadetaan pannuun ohut kerros ja pannukakku paistetaan vaaleanruskeaksi molemmilta puolilta.
  • Gluteenittomat maissiletut voidaan tarjoilla alkuruokana vihannes/paputäytteen kera tai jälkiruokana jäätelön, hillon, sokerin tai muun lisukkeen kanssa.

2 Kommenttia

  1. Ihan letuilta maistuivat, ja koostumus hyvä. Ensimmäinen lettukin pysyi ehjänä. Letut jatkossa tällä reseptillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.