Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Lihapullat ja Ruskea Kastike

Gluteenittomat Lihapullat ja Ruskea Kastike

Gluteenittomat Lihapullat ja Ruskea Kastike

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

15

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Lihapullat
  • Sekoita kermaviiliin tattarirouhe, kananmuna ja mausteet ja sekoita hyvin
  • Lopuksi lisää jauheliha ja vaivaa n. 5 min
  • Pyörittele lihapulliksi ja paista 200’c n.15 min (koosta ja uunista riippuen).
  • Kastike
  • Ruskista voi ja jauhot
  • Lisää vesi
  • Keittele pari minuuttia
  • Lisää suola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.