Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat klassikot » Gluteenittomat paneroidut kanafileet

Gluteenittomat paneroidut kanafileet

Gluteenittomat paneroidut kanafileet

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta

Ainekset

Valmistus

  • Laita riisijauho, tattarilese ja kananmunat eri kulhoihin. Riko kananmunien rakenne ja lisää mausteet tattarileseen joukkoon.
  • Kääntele sisäfile kananmunassa, sitten riisijauhossa ja uudestaan kananmunassa. Viimeiseksi kääntele tattarileseessä. Älä painele leseitä kiinni fileeseen. Toista kaikille kanan sisäfileille.
  • Lämmitä reilusti öljyä pannulla. Paista kanat molemmin puolin rapeiksi ja kullanruskeiksi. Tarjoile heti esimerkiksi salaatin, tortillojen tai kermaperunoiden kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.