Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Kauraleipäset

Gluteenittomat Kauraleipäset

Gluteenittomat Kauraleipäset

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta

Gluteenittomat kauraleipäset ovat herkullisen pehmeitä ja maukkaita. Leipäsissä käytetään kotimaista kauraa monessa muodossa. Kokeile sinäkin ja ihastu!

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään.
  • Levitä taikina uunipeltille leivinpaperin päälle jauhoja apuna käyttäen.
  • Laita lavuaariin kuumaa vettä ja nosta pelti siihen pääle ja kohota 45 minuuttia.
  • Voitele halutessasi pinta vedellä ja ripottele kaurahiutaleita ja leseitä pinnalle.
  • Paista 225 asteessa n. 20 minuuttia tai kunnes kypsää.
  • Anna jäähtyä ja täytä haluamillasi täytteillä ja nauti.
  • Lämpimät voileivät
  • Paista kananmunalätyt.
  • Levitä margariiniä leivälle ja laita kananmunalätty päälle.
  • Leikkaa siivuja juustosta ja laita uuniin 200 asteessa 10 minuuttia.
  • Avocadolevite
  • Pilko kirsikkatomaatit ja sipuli pieneksi paloiksi, muussaa avocado haarukalla ja sekoita kaikki keskenään.
  • Laita reilusti avocadolevitettä päälle.
  • Pinnalle ripottele tuoretta persiljaa ja rucolaa.
  • Nauti gluteenittomat kauraleipäset haluamallasi tavalla.

    Marika Kaila | Ranteita myöten taikinasa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.