Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Kanelimurot
Gluteenittomat Kanelimurot
Julkaistu
Gluteenittomat Kanelimurot
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Kypsennysaika
10
minuuttiaAinekset
125 g voita
1,2 dl sokeria (100 g)
1 kananmuna
0,75 tl soodaa
1 tl kanelia
n. 2,5 dl Virtasalmen Viljatuoteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
- Päälle
sokeria
kanelia
kananmunaa
Valmistus
- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
- Lisää kananmuna vatkaten vaahtoon.
- Sekoita pullajauhoon sooda, psyllium, kaneli ja lisää seokseen.
- Laita taikina jääkaappiin kovettumaan.
- Kauli taikinasta hyvin jauhotetulla alustalla levy ja ota siitä muotilla pipareita.
- Sekoita kananmuna kevyesti kupissa ja tee pullasiveltimellä piparin keskelle ”täplä”.
- Ripottele sen jälkeen kananmunan päälle kaneli-sokeri seosta.
- Paista piparit 180-200 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia tai kunnes ovat saaneet kauniin vaalean ruskean värin.
Hei, kuinkahan monta “perus”piparia tuosta on ajateltu tulevan, tietää vähän ennakoida. Kokeillaan ohjetta, olisi mukavaa saada muutakin joskus kuin ne ainaiset joulupiparit ;D. Täytyy kokeilla myös miten onnistuu jos lisää jotain extraa vaikka appelsiininkuorta
Moikka,
Me arvioitaisiin, että tavallisen kokoisella piparimuotilla tästä reseptistä tulee noin 20-30 piparia 🙂 Kerro ihmeessä, jos päädyt leipomaan, että osuiko tämä oikeaan!