Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Kanelimurot

Gluteenittomat Kanelimurot

Gluteenittomat Kanelimurot

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

10

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
  • Lisää kananmuna vatkaten vaahtoon.
  • Sekoita pullajauhoon sooda, psyllium, kaneli ja lisää seokseen.
  • Laita taikina jääkaappiin kovettumaan.
  • Kauli taikinasta hyvin jauhotetulla alustalla levy ja ota siitä muotilla pipareita.
  • Sekoita kananmuna kevyesti kupissa ja tee pullasiveltimellä piparin keskelle ”täplä”.
  • Ripottele sen jälkeen kananmunan päälle kaneli-sokeri seosta.
  • Paista piparit 180-200 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia tai kunnes ovat saaneet kauniin vaalean ruskean värin.

2 Kommenttia

  1. Hei, kuinkahan monta “perus”piparia tuosta on ajateltu tulevan, tietää vähän ennakoida. Kokeillaan ohjetta, olisi mukavaa saada muutakin joskus kuin ne ainaiset joulupiparit ;D. Täytyy kokeilla myös miten onnistuu jos lisää jotain extraa vaikka appelsiininkuorta

    1. Moikka,

      Me arvioitaisiin, että tavallisen kokoisella piparimuotilla tästä reseptistä tulee noin 20-30 piparia 🙂 Kerro ihmeessä, jos päädyt leipomaan, että osuiko tämä oikeaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.