Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat ja vegaaniset mustikka-kardemumma aamiaispannukakut

Gluteenittomat ja vegaaniset mustikka-kardemumma aamiaispannukakut

Gluteenittomat, vegaaniset mustikka-kardemumma pannukakut

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

n. 20

kpl

Gluteenittomat ja vegaaniset mustikka-kardemumma pannukakut tekevät aamusta kuin aamusta paremman! Tästä reseptistä valmistat noin 20 pientä amerikkalaista pannukakkua.

Ainekset

  • 2,5 dl Virtasalmen Viljatuoteen Gluteenitonta Lettujauhoseosta

  • 4 rkl kookossokeria tai tavallista sokeria

  • 2 rkl sulatettua neitsytkookosöljyä tai rypsiöljyä

  • 0,5 tl jauhettua kardemummaa

  • 0,5 tl leivinjauhetta

  • 0,25 tl suolaa

  • 2 dl gluteenitonta kaurajuomaa tai soijamaitoa

  • 1 dl gluteenitonta kauravälipalaa tai soijajogurttia

  • 1 dl kivennäisvettä

  • ~1 dl mustikoita (pakastemustikat sopivat hyvin)

  • Tarjoiluun: vaahterasiirappia ja marjoja

Valmistus

  • Sekoita taikina hyvin ja anna tekeytyä noin 10 minuuttia. Paista n. 1 ½ rkl per pannukakku molemmin puolin, kunnes pannukakku on ruskistunut ja kypsä.
  • Nauti gluteenittomat ja vegaaniset mustikka-kardemumma pannukakut vaahterasiirapin ja marjojen kera

    Tiina Strandberg | My Berry Forest 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.