Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Hasselpähkinä-Suklaakeksit

Gluteenittomat Hasselpähkinä-Suklaakeksit

Gluteenittomat Hasselpähkinä-Suklaakeksit

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

15

minuuttia

Gluteenittomat hasselpähkinä-suklaakeksit voi tehdä myös Virtasalmen Viljatuotteen hienosta tattarijauhosta.

Ainekset

Valmistus

  • Vaahdota pehmeä margariini, sokeri ja suola.
  • Sekoita keskenään kuiva-aineet hasselpähkinärouhetta lukuunottamatta ja lisää ne taikinaan.
  • Sekoita tasaiseksi.
  • Lisää kananmuna ja sekoita.
  • Lisää lopuksi pähkinärouhe.
  • Ota taikinasta veteen kastetulla lusikalla ruokalusikallinen taikinaa ja painele se puolen sentin paksuiseksi pyöreäksi keksiksi leivinpaperilla suojatulle uunipellille.
  • Jätä keksien väliin leviämisvaraa.
  • Paista 175-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  • Anna keksien jäähtyä ennen tarjoilua.
  • Gluteenittomat hasselpähkinä-suklaakeksit voi leipoa myös ilman pähkinää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.