Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Hanna-Tädin kakut

Gluteenittomat Hanna-Tädin kakut

Gluteenittomat Hanna-Tädin kakut

Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

60

kpl
Kypsennysaika

20

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Käytin nyt taikinaan ensimmäistä kertaa ksantaania koemielessä. Täytyy testata taikina vielä uudelleen joku päivä ilman ksantaania ja katsoa, onko sillä tässä ohjeessa suurta merkitystä.
  • Sulatettuun, jäähtyneeseen voihin lisäsin sokerin, kerman ja sitruuna-aromin.
  • Kuivat aineet sekoitin ensin keskenään ja sitten vähitellen taikinaan.
  • Vähän Härkäpapujauhoja leivonta-alustalla apuna taikinasta oli helppo pyörittää pötkö ja leikellä se 60 palaan.
  • Palat pyörittelin käsissä pyöreiksi.
  • Laitoin pellin jääkaappiin noin kymmeneksi minuutiksi ja sitten uuniin 175 asteeseen.
  • Paistoaika parikymmentä minuuttia. Kypsyyden näkee näissä pikkuleivissä paremmin pohjan väristä, sillä pinta ruskistuu vähemmän. Tarkkaile siis pohjan väriä etteivät paistu liikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.