Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat durraletut

Gluteenittomat durraletut

Gluteenittomat durraletut

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
4.1 keskiarvio 7 arvostelijalta
Annokset

5

isoa lettua

Gluteenittomat durraletut maistuvat ja tuntuvat samalta kuin vehnäletut. Kokeile itse ja ihastu! Tästä reseptistä saat noin 5 isoa lettua.

Ainekset

Valmistus

  • Vatkaa kevyesti kananmuna ja sokerit. Lisää maito, sula voi ja sekoita. Vatkaa joukkoon jauhoseos. Anna turvota noin 15 minuuttia ja sekoita ennen jokaisen letun paistamista. Pannun on hyvä olla kuuma, jotta letuista tulee pitsimäisiä. Paista molemmin puolin ja tarjoile gluteenittomat durraletut lämpiminä.

Vinkki

  • Saat letuista suolaisen välipalan jättämällä pois sokerit.

3 Kommenttia

  1. Hei ja kiitos tiedosta uudesta durra-jauhosta. Minkähän lainen ketoaika paketeilla on, on vielä entisiä pakkauksia jäljellä. Onko yleisohjetta, miten näillä korvataan vehnäjauhot reepteissä?

    1. Hei Paula,

      Tällä hetkellä varastosta olevassa Durrajauhoseoksissa päiväys on 6.4.2024 🙂 Voit siis huoletta tilata uutuustuotteitakin kokeiluun.

  2. Tulee todella hyviä lettuja! Ei huomaa eroa tavalliseen. Meillä vielä munaton ruokavalio niin vaihdan kananmunat 2dl turkkilaista jogurttia. Hyvin toimii! Muistaa paistaa hiukan pienempiä lettuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.