Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Blinit Jugurtilla

Gluteenittomat Blinit Jugurtilla

Gluteenittomat Blinit Jugurtilla

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta

Ainekset

Valmistus

  • Lämmitä jogurtti tai kermaviili kädenlämpöiseksi, liuota siihen hiiva ja sekoita joukkoon tattarijauhot ja sokeri.
  • Anna taikinan kohota parisen tuntia huoneenlämmössä tai pidempäänkin viileämmässä.
  • Sekoita ennen paistamista taikinaan kuuma maito, suola, voisula, keltuainen ja vaahdoksi vatkattu valkuainen viimeisenä.
  • Paista taikinasta blini- tai ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä paksuhkoja blinejä.
  • Herkuttele esim. smetanan, sienisalaatin, suolakurkkujen, muikkujen ja punasipulisilpun kera.

4 Kommenttia

  1. Tällä reseptillä on tehty jo monta vuotta blinit. Erinomainen ohje, aina onnistuu ja aina maistuu. Tattarin maku tulee mainiosti esille, kun vehnää ei sekoiteta joukkoon. Nam nam. Kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.