Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Banaanimuffinsit

Gluteenittomat Banaanimuffinsit

Gluteenittomat Banaanimuffinsit

Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

14

kpl
Kypsennysaika

15

minuuttia

Nämä ihanat banaanimuffinssit valmistuvat Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomasta tef jauhosta.

Ainekset

Valmistus

  • Munat ja sokerin vaahdotin ensin.
  • Sitten lisäsin vaahtoon vuorotellen muusatut banaanit, jauho+leivinjauhe+psylliumseoksen sekä loput muut aineet.
  • Taikinasta tuli 14 muffinia (täytyy myöntää, että taikinaa tuli maisteltua varmaan yhden muffinin verran, oli se niin hyvää).
  • Leivinuunin mittari näytti 250 astetta kun laitoin muffinipellin uuniin ja paistoin 15 minuuttia.
  • Sähköuunissa varmaan 200 astetta riittää, paistoaika ehkä vähän pidempi.
  • Käytin paperisia vuokia muffinipellissä ja muffinit saivat rauhassa jäähtyä seuraavaan päivään, jolloin paperivuoat irtosivat hienosti.
  • Sitten vielä päälle Irish cream-rahkaa kuorrutteeksi ja pakastekuivattua vadelmaa koristeeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.