Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Banaani-suklaaleivokset

Gluteenittomat Banaani-suklaaleivokset

Gluteenittomat Banaani-suklaaleivokset

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
5.0 keskiarvio 2 arvostelijalta

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita hyvin kuivat aineet, jäähdytetty voisula, piimä, siirappi ja banaani keskenään.
  • Lisää lopuksi suklaamurut.
  • Voit paistaa nämä joko voidelluissa ja jauhotetuissa leivosmuoteissa jolloin paistoaika on 175’c n. 20min.
  • Tai 1,8l kahvikakkuvuoassa jolloin paistoaika on 175’c n. 50min-1h (tai kunnes kypsää).
  • Paistoajat ovat aina uunikohtaisia.

2 Kommenttia

  1. Joskus aikoja sitten olin kirjoittanut itselleni tämän reseptin muistiin. Nyt löysin sen reseptivihkosta ja tein kakun. Tuli hyvä kakku!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.