Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat amerikkalaiset pannukakut

Gluteenittomat amerikkalaiset pannukakut

Gluteenittomat amerikkalaiset pannukakut

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
4.6 keskiarvio 17 arvostelijalta
Annokset

8-10

kpl

Valmista gluteenittomat amerikkalaiset pannukakut käden käänteessä! Tämä helppo resepti saa hymyn huulille jo aamupalalla!

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita maito, kananmuna ja voisula keskenään. Sekoita toisessa kulhossa kuivat aineet. Yhdistä puuhaarukalla sekoittaen. Sekoita mahdollisimman vähän! Anna taikinan levätä 5-10 minuuttia.
  • Paista öljytyllä pannulla. Lisää noin ½ dl taikinaa yhtä pannukakkua kohden. Kun pinnalle alkaa muodostua kuplia voit kääntää pannukakun, tarkista kuitenkin että pohja on kultaisen värinen. Tarjoile siirapin, nutellan, hillon ja/tai marjojen kanssa!
  • Gluteenittomat amerikkalaiset pannukakut tulevat tiiviiksi ajan kanssa, joten herkuttele pannukakut heti! Taikinasta tulee noin 8-10 pannukakkua.

Vinkki

  • Jos pannukakut eivät nouse, syy on yleensä leivinjauheessa. Muista käyttää uutta leivinjauhetta joka on säilytty oikein!
  • Katso reseptivideo täältä.

6 Kommenttia

    1. Hei Sointu,
      Kaikki jauhomme ovat laktoosittomia 🙂 Emme lisää jauhoihin tai jauhoseoksiimme mitään ylimääräistä.

    1. Hei Helka!
      Voit toki kokeilla tehdä taikinan ilman kananmunaa. Meillä sitä ei valitettavasti ole vielä testattu. Joissain tapauksissa kananmunan on voinut kuitenkin jättää pois tai korvata esimerkiksi rahkal.latai muulla vastaavalla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.