Gluteeniton kaurapuuro

Gluteeniton kaurapuuro

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annoksia

4

annosta
Valmistusaika

12

minuuttia

Kaurapuuro on hyvä ja terveellinen tapa aloittaa päivä. Pieni Kaurahiutale kypsyy nopeasti ja hautuu kattilassa maukkaaksi. Tuotteelle on myönnetty Hyvää Suomesta -järjestön Ruokaa omasta maasta -merkki

Valmistus

  • Sekoita hiutaleet kiehuvaan veteen.
  • Keitä 5 minuuttia ja hauduta 2 minuuttia
  • Mausta puuro lopuksi suolalla.

Vinkki

  • Vaihtelua aamupuuron ulkonäköön ja makuun tuovat esimerkiksi mehukeitto, marjat ja hedelmät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.