Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton & vegaaninen marjapiirakka

Gluteeniton & vegaaninen marjapiirakka

Gluteeniton & vegaaninen marjapiirakka

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

35

minuuttia

Gluteeniton ja vegaaninen marjapiirakka on täydellinen tapa tyhjentää pakastinta! Käytä mitä vain marjoja pakkasestasi löytyy!

Ainekset

Valmistus

  • Lämmitä uuni 200 asteeseen ja voitele piirakkavuoka.
  • Sekoita kuivat aineet. Nypi joukkoon kookosöljy. Lisää vettä 1 tl kerrallaan, jotta saat taikinasta kiinteää.
  • Painele taikina voidellun vuoan pohjalle ja esipaista pohjaa 10 minuuttia.
  • Sekoita sillä välin maidoton “rahka”, sokeri ja vaniljasokeri.
  • Kaada “rahka” esipaistetulle pohjalle ja ripottele päälle marjat.
  • Paista uunissa 25 minuuttia ja anna piirakan jäähtyä hyvin. Täyte jähmettyy kylmässä.

    Tiina Strandberg | My Berry Forest 

Vinkki

  • Säilytä gluteeniton ja vegaaninen marjapiirakka jääkaapissa hyvin peitettynä. Piirakkapohja jähmettyy kylmässä, joten ota piirakka esille noin 30 minuuttia ennen tarjoilua.
  • Katso leivontavideo tästä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.