Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Vaniljainen Puolukka-Omenatorttu

Gluteeniton Vaniljainen Puolukka-Omenatorttu

Gluteeniton Vaniljainen Puolukka-Omenatorttu

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

15

kpl
Kypsennysaika

25

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Pohja
  • Vaahdota pehmeä voi ja sokerit.
  • Lisää kananmuna ja jauhot ja sekoita hyvin.
  • Levitä taikina 27cm halk. olevaan piirakkavuokaan pohjaksi kosteilla käsillä tai jauhoja apuna käytten.
  • Pinnalle
  • Paloittele omena paloiksi ja ripottele pohjan päälle. Lisää myös puolukat.
  • Täyte
  • Sekoita kaikki keskenään ja lisää omenoiden ja puolukoiden päälle.
  • Paista 175’c n.25min (uunista riippuen)

Vinkki

  • Jos käytät pakastepuolukoita laita ne jään kohmeisina pohjan päälle. Älä anna sulaa niiden, muutoin painuvat pohjaan.
  • Itse laitan aina piirakkavuokaan leivinpaperin jolloin piiraan saa helposti nostettua pois vuoasta tarjolle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.