Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton tuorepasta

Gluteeniton tuorepasta

Gluteeniton tuorepasta

Reseptin kirjoittaja Helena Kemppainen ja Fiialiisa Kemppainen
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annoksia

2

annosta
Valmistelu

15

minuuttia
Keittäminen

3

minuuttia

Gluteeniton tuorepasta ja herkullinen tomaattikastike ovat täydellinen yhdistelmä! Tuore pasta on yleensä pehmeämpää ja maukkaampaa kuin kuivattu pasta, ja se kypsyy nopeasti. Tarvitset vain jauhoseosta, kananmunia ja kaulimen.

Valmistus

  • Mittaa leivontakulhoon jauhoseos.
  • Muotoile keskelle kolo.
  • Lisää koloon kananmunat.
  • Vaivaa tasaiseksi massaksi.
  • Muotoile taikina paksuksi levyksi ja laita kelmun sisään huoneen lämpöön noin 10 minuutiksi.
  • Jauhota pöytä hienolla riisijauholla ja kauli taikina todella ohueksi levyksi – tai käytä pastakonetta.
  • Leikkaa haluamasi kokoisia pastasuikaleita.
  • Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä noin 2-3 minuuttia.
  • Nosta pasta kattilasta suoraan lautaselle. Ei tarvitse huuhdella.
  • Nauti lämpimänä.

Vinkki

  • Valmista herkullinen tomaattikastike pastan kanssa tarjottavaksi Lasagne-reseptin mukaisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.