Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton tuorepasta
Gluteeniton tuorepasta
Julkaistu
Gluteeniton tuorepasta
Reseptin kirjoittaja Helena Kemppainen ja Fiialiisa Kemppainen
Annoksia
2
annostaValmistelu
15
minuuttiaKeittäminen
3
minuuttiaGluteeniton tuorepasta ja herkullinen tomaattikastike ovat täydellinen yhdistelmä! Tuore pasta on yleensä pehmeämpää ja maukkaampaa kuin kuivattu pasta, ja se kypsyy nopeasti. Tarvitset vain jauhoseosta, kananmunia ja kaulimen.
Ainekset
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Pizza & Streetfood Mix jauhoseosta
2 kpl kanamunia
Valmistus
- Mittaa leivontakulhoon jauhoseos.
- Muotoile keskelle kolo.
- Lisää koloon kananmunat.
- Vaivaa tasaiseksi massaksi.
- Muotoile taikina paksuksi levyksi ja laita kelmun sisään huoneen lämpöön noin 10 minuutiksi.
- Jauhota pöytä hienolla riisijauholla ja kauli taikina todella ohueksi levyksi – tai käytä pastakonetta.
- Leikkaa haluamasi kokoisia pastasuikaleita.
- Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä noin 2-3 minuuttia.
- Nosta pasta kattilasta suoraan lautaselle. Ei tarvitse huuhdella.
- Nauti lämpimänä.
Vinkki
- Valmista herkullinen tomaattikastike pastan kanssa tarjottavaksi Lasagne-reseptin mukaisesti.