Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Tumma Rieska

Gluteeniton Tumma Rieska

Gluteeniton Tumma Rieska

Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

2

leipää
Kypsennysaika

15

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Taikina on löysä, joten sen pystyy sekoittamaan esim. lusikalla.
  • Sekoita leivinjauhe ja psyllium jauhoihin.
  • Sekoita kaikki ainekset keskenään.
  • Muotoile lusikan avulla pellille kaksi n.15cm kokoista rieskaa
  • Leivinuunissa 225 astetta noin 20 minuuttia, sähköuunissa rieskat paistuvat hieman nopeammin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.