Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Tattaririeska

Gluteeniton Tattaririeska

Gluteeniton Tattaririeska

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

1

pellillinen
Kypsennysaika

35

minuuttia

Valmistus

  • Sekoita tattarirouhe piimään. Anna seistä 2-3 tuntia.
  • Lisää muut ainesosat. Sekoita. Kaada seos leivinpaperin päälle uunipellille.
  • Paista 200 asteessa 35-40 minuuttia. Leikkaa paloiksi.
  • Tarjoa lämpimänä munavoin tai voin kanssa.

    © Raija Alatalo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.