Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Taatelikakku

Gluteeniton Taatelikakku

Gluteeniton Taatelikakku

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

25

kpl
Kypsennysaika

1

tunti 

Mehevä gluteeniton taatelikakku on helppo tehdä. Taatelikakku saa levätä jääkaapissa muutaman päivän. Tällä reseptillä onnistut!

Ainekset

Valmistus

  • Keitä vesi, sokeri ja taateli soseeksi miedolla lämmöllä n. 30 minuutin ajan.
  • Lisää voi lämpimään soseeseen.
  • Kun voi on sulanut, vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.
  • Sekoita jauhoihin sooda, leivinjauhe ja psyllium, lisää jauhoseos kevyesti vatkaten taikinaan.
  • Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun (esim. Virtasalmen Viljatuoteen Gluteenittomalla Tummalla Täysjyväriisijauholla tai mantelijauholla) kakkuvuokaan.
  • Paista 175 asteessa noin 1 tunti.

Vinkki

  • Gluteeniton taatelikakku on parhaimmillaan levättyään muutaman päivän jääkaapissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.