Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Suolainen Pannukakku

Gluteeniton Suolainen Pannukakku

Gluteeniton Suolainen Pannukakku

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

25

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Kuullota
  • Pilko sipuli ja paprika pieneksi silpuksi.
  • Kuullota pannulla voissa.
  • Taikina
  • Sekoita kuivat aineet keskenään
  • Lisää kananmunat, jäähtynyt voisula ja maitoa 2dl kerralla ja välillä hyvä sekoitus (näin vältät paakut)
  • Lisää raejuusto, kinkkusuikaleet sekä kuullotetut sipulit ja paprikat ja sekoita hyvin
  • Paista 225’c n. 25min
  • Kermakastike
  • Sekoita kaikki keskenään
  • Nauti pannukakun päällä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.